Hírek

A Konica Minolta bizhub PRO C6000 nyerte el 2011-ben az "Év nyomtatója" címet

"Örömmel értesültünk arról, hogy a bizhub PRO C6000 lett az EDP által megválasztott az "Év nyomtatója" 2011-ben."- mondja Karl-Friedrich Edenhuizen, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere. - "Ez a díj egy egyedülálló elismerés a számunkra, mivel az EDP egyike a leghíresebb  digitális nyomdai magazinoknak Európában, amely csak a legismertebb termékekkel foglalkozik."
A bizhub PRO C6000 egy belépő szintű nyomdagép. A géppel a központi sokszorosítókat, digitális nyomdákat, a nagyméretű irodai felhasználókat, és reklámügynökségeket céloztuk meg.
A rendszer 1 200 x 1 200 dpi felbontásra képes 256 színárnyalatban. Nyomtatási sebessége percenként 60 színes lap/perc. További kiemelkedő tulajdonságai, hogy 300 g/m2 grammsúlyig terjedő médiákat képes kezelni és széles spektrumával rendelkezik a finishelési lehetőségeknek, mint tűzés vagy lyukasztás.
A díjnyertes bizhub nemcsak remek a térkihasználás szempontjából, de könnyű programhasználatot is biztosít, és közel ofszet minőségű nyomatok előállítására képes. "A kreatív iparág igényeit tartottuk szem előtt, amikor kifejlesztettük a bizhub PRO C6000-t"- mondja Edenhuizen. "A gép a lehető legmagasabb nyomtatási minőséget produkálja, míg a mérete és az ára a lehető legalacsonyabb szinten marad."